Nástroje pre uľahčenie prístupu

Email: urad@obecolesna.sk

Tel: 0902 244 456

Vyberte váš jazyk

olesnansky majales

2. ročník nášho “Olešňanského Majálesu”
Srdečne Vás pozývame na toto skvelé podujatie, ktoré sa uskutoční už o pár dní, konkrétne 01.06.2024 o 15:00 hod. v areáli nášho OÚ.
Už tradične, rovnako ako niekoľko rokov späť, budeme mať možnosť ochutnať a vybrať najlepší Olešňanský guláš. V súťaži máme už skúsené a ostrieľané tímy, ale aj nováčikov, tak uvidíme kto sa ujme víťazstva tento rok.
Aby to nebolo “len” o guláši, oslovili a pozvali sme viacero folklórnych súborov z našej obce, ale aj z okolia, a preto sa môžete tešiť na viaceré ľudové vystúpenia. Medzi nimi napríklad aj “náš” súbor Folklorníček, ale chýbať nebudú ani Kysucké krpčeky a Bukovinka. Všetkým už teraz veľmi pekne ďakujeme za prisľúbenú účasť a moc sa tešíme! Veríme, že sa Vám to všetkým bude veľmi páčiť.
No a po hlavnom bode programu, kvôli ktorému Majáles vlastne organizujeme - zvalenie mája, nás bude čakať živá hudba až do ranných hodín, pod taktovkou skupiny STRING, ktorá nám prinesie “tu pravú dedinskú zábavu!”
Vstup na akciu je voľný a pre prvých 100 návštevníkov máme k dispozícii čapovanú kofolu a pivko. Počas celého večera bude k dispozícii taktiež bar v réžii p. Mravca s nápojmi, ale aj vareným jedlom.
Tešíme sa!

Anton Dočár

Viac fotografií nájdete vo: Fotogaléria

region kysucezmosmojekysuce olesnarrakysucelogo zsk